Recenze vlněných čepic od naší dlouholeté zákaznice

7. 9. 2020 12:07

Ráda bych předala zkušenosti a recenzi k vlněným čepicím, které jsem si zakoupila u Anytry.

Jsou to malá umělecká díla, která plní svou funkci a ochrání Vás před chladem. Vlněný materiál je tak jemný, že nemáte pocit, že by vás něco kousalo.

 

Je to už pár let, co jsem si koupila první čepici a vypadá stále jako nová. Někomu se může zdát cena za čepici vyšší, ale vzhledem ke kvalitě zpracování a modernímu vzhledu je cena  přiměřená. Není to věc na jednu sezónu. Čepice vám vydrží, jako mně, třeba 10 let i více, pokud se o ni budete dobře starat. Tak jako  sportovní funkční prádlo, které byste měli prát ve speciálním prášku a  použít program na sportovní prádlo, tak i vlněné zboží má svá pravidla praní, abyste jej nepoškodili.

 

Já osobně čepice peru v pračce na program ruční praní a nastavím si co nejnižší teplotu 20 stupňů. Vlněnou čepici pak dám do povlaku na polštáře a uzavřu, aby čepice nenarážela do bubnu a spustím program. Po chvilce pračku vypnu a přidám trošku jemné aviváže. Po vyprání položím čepici na čistý suchý ručník a nechám sušit. Není vhodné  ji sušit na přímém slunci, v příliš chladném prostředí, ani ne na radiátoru. Může to trvat delší dobu, než bude čepice úplně suchá, ale tím zabráním její deformaci. A je to. Kdo si netroufne, v čistírně si určitě budou vědět rady. 

 

Jsem moc spokojená. A s další zimou koupím nový originální kousek do šatníku. 

Doufám, že jsem tímto pomohla při rozhodování čepici zakoupit . Za mě určitě ano. 

Monika