Australské klobouky a vše kolem nich

3. 4. 2020 13:03

Typ australských klobouků vznikl v Austrálii. Kde přes den dosahují teploty k 40 °C a večer zase může i mrznout. Používají se na výrobu místní dostupné materiály. Díky výrobě z přírodních materiálu mají klobouky velice dobré vlastnosti a dlouho vydrží hrubé zacházení.

V naší nabídce hrdě nabízíme australské klobouky značky Barmah. Tyto klobouky jsou vymyšlené a vyrobené přímo v Austrálii. Nabízí nejvyšší kvalitu materiálu a zpracování. Jejich klobouky prochází různými inovacemi jako např. ochrana proti slunci 50+ . Tvrdá a hrubá kůže klobouků je odolná proti povětrnostním vlivům, ochrana před vodou Dri-Hide a barevná stálost materiálu.

Australské klobouky se vyrábějí z krokodýlí kůže, klokaní kůže a hovězí kůže. Letní verze se vyrábějí z hrubé bavlny. Klobouky jsou zdobeny ozdobnými pásky, ornamenty a motivy.

Tyto klobouky lze velice lehce složit a schovat do přiloženého pytlíku, který ke klobouku dostanete. Po vytáhnutí se klobouk rozloží zpátky do původního stavu. Pro upozornění, klobouk nelze takto skladovat dlouhou dobu.

Jak australský klobouk čistit a starat se o něj.

S trochou péče Vám klobouk poskytne službu na mnoho let. Nevystavujte klobouk extrémnímu teplu a teplotním výkyvům. Kůži lze ošetřovat produkty na boty. Lehce otřete veškerý prach. U drobných skvrn použijte houbičku, teplou vodu a saponát. Klobouk se nedoporučuje prát.